Bedrijfsfitness Rotterdam

Structureel en gevarieerd bewegen versterkt het personeel lichamelijk en mentaal.

Gelukkig zijn er al veel bedrijven die inzien dat een actieve levensstijl voor hun werknemers ontzettend belangrijk is. weMove gelooft dat vitale werknemers ook een stuk productiever zijn. Onderzoek laat zien dat het concentratievermogen aanzienlijk toeneemt na een sportmoment. Dit is een voorbeeld uit een lange lijst voordelen van sport. Sport is uiteindelijk een effectieve uitlaatklep. “Even uit m’n hoofd en mijn lichaam voelen, daarna kan ik met een fris hoofd weer verder!”. Met weMove haal je een sporttrainer binnen die op een gemoedelijke manier het bewegen voor je organiseert en begeleidt. Daarnaast heeft samen sporten een belangrijk sociaal aspect en is het goed voor de groepsdynamiek.

weMove werkt met het concept: ondergrond naar keuze. Als je een gym hebt voor het personeel, helpt weMove er nog meer uit te halen. Als er geen sportfaciliteiten zijn op de locatie, gaan we naar buiten of naar een sportruimte in de buurt.

Met bedrijfsfitness in Rotterdam jouw werknemers motiveren

Gezonde werknemers zijn productievere werknemers. Goed in je vel zitten is voor iedereen belangrijk. Het zorgt ervoor dat je meer zin hebt om dingen op te pakken en goed aan de slag te gaan. Daarom zijn sportende werknemers belangrijk voor je bedrijf. Wil jij jouw werknemers of collega’s een uurtje in de week uitdagen? Wil jij ervoor zorgen dat zij hun hoofd leeg kunnen maken en zichzelf kunnen bewijzen tijdens een bootcamp? Met bedrijfsfitness help ik bedrijven in Rotterdam hun werknemers te motiveren. Door middel van competities, spel en uitdagende oefeningen zorg ik voor een leuk moment van de dag. We kunnen vroeg in de ochtend starten, in de middag of misschien na werk in de avond. Een uurtje sporten is voor iedereen goed.

Bedrijfsfitness voor ieder sportniveau

Als personal trainer in Rotterdam heb ik al veel ervaring opgedaan met het stimuleren en motiveren van mensen. Ditzelfde kan ik doen voor jouw bedrijf. Met personal training zorg ik ervoor dat jouw werknemers of collega’s fitter en sterker worden. Dit doe ik voor ieder niveau. Tijdens de training kijk ik naar het persoonlijke niveau van iedereen. Ik hoor de wensen van jullie en maak op basis hiervan een training. Hierdoor is bedrijfsfitness voor iedereen toegankelijk en kan ik het ook leuk maken voor iedereen. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk. Ook tijdens groepslessen. Hier steek ik dan ook veel tijd in. Zodat de groepslessen ook daadwerkelijk bijdragen aan de levensstijl van de werknemers. Met elke training word je sterker en fitter.

Teamgevoel versterken met bedrijfsfitness in Rotterdam

Naast dat bedrijfsfitness voor een gezondere levensstijl zorgt onder de werknemers, is het ook voor het teamgevoel. Samen sporten is samen afzien. Elkaar omhoog helpen en elkaar motiveren. Samenwerken is belangrijk in het bedrijf. Zonder elkaar kom je niet veel verder. Met de groepslessen die ik geef is dit een boodschap die iedereen meekrijgt. Met behulp van oefeningen in groepen of tweetallen versterk ik het teamgevoel. Werknemers groeien meer naar elkaar toe tijdens het sporten. Dit is niet alleen voor het sporten goed, maar ook op de werkvloer pluk je hier de voordelen van. Samen sporten is samenwerken. Is er daarnaast ook een behoefte naar persoonlijke trainingen op het gebied van communicatie en zelfontwikkeling? Ik geef ook weerbaarheidstrainingen in Rotterdam. Hierbij let ik op positief nadenken, omgaan met emoties, verwerking van sociale informatie en het leren van grenzen aangeven. Niet alleen een gezond lichaam, maar ook een gezonde geest. Ik help jou als personal trainer verder!

Menu