Personal trainer Rotterdam

Je wil meer bewegen, maar je komt er niet aan toe.

Misschien ga je soms wel naar de sportschool, maar heb je niet genoeg structuur. Of misschien is het niet jouw omgeving en vind je het niet prettig om te sporten in een drukke gym. weMove helpt je vorm te geven aan jouw manier van sporten. Een structuur aanbrengen in het bewegen. Op een manier die bij jou past. Die jouw voldoening en energie geeft. En nog belangrijker, plezier. Want dat heb je nodig om in beweging te blijven. Als personal trainer levert Giovanni maatwerk. Met uiteindelijk als doel dat je zelf verder kunt. Samen een manier bedenken om jouw structureel aan de gang te houden. Dat betekent dat je niet altijd tot het uiterste hoeft te gaan, maar de juiste mix tussen intensief bewegen en ontspannen.

In twee tot drie maanden gaat Giovanni met je aan de slag. Je werkt aan de kwaliteit van je bewegingen. Hij kijkt wat je nodig hebt en legt in drie maanden een goede basis voor een actievere levensstijl. Met deze persoonlijke aandacht ga jij groeien. Omdat je sport op een manier die goed bij jou past, krijg je er heel veel plezier in. Je merkt al snel dat actiever zijn op een goede manier veel brengt, fysiek en mentaal.

Jouw eigen personal trainer in Rotterdam

Ben jij klaar om het roer om te gooien? Wil jij een gezonde levensstijl omarmen met voldoende beweging en gezonde voeding? Wil jij trainen om sterker en fitter te worden? Dan help ik je verder! Als personal trainer in Rotterdam richt ik mij op jouw individuele behoefte en wensen. Ik maak workout routines speciaal voor jou, zodat wij de meest effectieve oefeningen gebruiken die passen bij jouw lichaam. Met een persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat jij jouw doelen behaald. Of het gaat om afvallen, sterker worden of een betere conditie. Ik ben jouw personal trainer!

Personal trainer voor een fittere levensstijl

Veranderen en volhouden. Het zijn de doelen die ik voor mijzelf stel en voor jou. Met veranderen bedoel ik niet een drastische verandering. Ik bedoel hiermee van een minder gezonde levensstijl naar een levensstijl die wel gezond is en jou fitter maakt. Hierbij houd ik natuurlijk rekening met jouw wensen. Wil jij op gewicht blijven, maar meer aandacht aan je spieren besteden? Prima! In overleg met jou bepalen we jouw doelen en gaan we voor de verandering die jij voor ogen hebt. Het volgende doel is het volhouden van deze levensstijl. Met persoonlijke workouts dagen we jouw lichaam iedere keer opnieuw uit. Ik zorg voor een gevarieerd schema. De ene dag focussen we op beenspieren een andere dag op buikspieren. Door de variatie houden we de workouts leuk, waardoor het beter vol te houden is. Daarnaast zorg ik met mijn enthousiasme voor een gezonde dosis aan motivatie. Verandering en dit volhouden. Ik help je verder.

Jouw doelen behalen met personal training in Rotterdam

Ik ben in Rotterdam werkzaam als personal trainer, maar hierbij focus ik mij niet alleen op persoonlijke training. Naast personal training geef ik ook bedrijfsfitness in Rotterdam. Leuk om een groep collega’s uit te dagen voor een bootcamp. Met z’n allen naar buiten en aan de slag met een fittere levensstijl. Ik kom langs jouw bedrijf en geef de sportieve collega’s personal training. Hierbij focus ik mij op de verschillende spiergroepen en op verschillende niveau’s. Hierdoor kan iedereen goed mee doen en is er genoeg uitdaging voor zelfs de sportiefste collega.

Naast kracht- en conditietraining geef ik ook weerbaarheidstraining in Rotterdam.

Een gezonde levensstijl gaat namelijk over meer dan enkel jouw spieren. Een gezonde mindset is net zo belangrijk. Heb jij moeite om weerstand te bieden? Mis je assertiviteit bij jezelf of iemand anders? Dan is een weerbaarheidstraining de oplossing. Hierbij help ik je graag

Menu