Weerbaarheidstraining Rotterdam

Jouw grenzen aangeven met weerbaarheidstraining in Rotterdam

De een staat stevig in zijn schoenen, durft nee te zeggen en roept een halt bij grensoverschrijdend gedrag. De ander heeft hier meer moeite mee. Juist voor degene die hier moeite mee heeft, bied ik weerbaarheidstraining in Rotterdam aan. Als personal trainer in Rotterdam focus ik mij op een gezondere levensstijl. Dit geldt niet alleen voor het lichaam, maar juist ook voor de geest. Iedere dag heb je met jezelf te maken en de keuzes die jij maakt. Met mijn training leer ik je situaties anders te benaderen, leer ik je anders na te denken, zodat jij met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen aangaat. Een uitdaging ziet er voor iedereen anders uit. Ik ga hierover in gesprek met jou en samen bepalen we waar jouw valkuilen liggen. Op basis hiervan bied ik jou een weerbaarheidstraining aan die past bij jou. Alleen op die manier bereiken we het gewenste resultaat.

Met behulp van weerbaarheidstraining steviger in je schoenen staan

Jong of oud, pesten heeft invloed op ons allemaal en heeft ernstige gevolgen. Door over jezelf heen te laten lopen, kunnen verschillende negatieve effecten worden ontwikkeld. Angststoornissen en depressies zijn hierbij extreme voorbeelden. Toch komt het vaker voor dan je denkt. Daarom richt ik mij met de weerbaarheidstraining op het verstevigen van jouw zelfbeeld. Zelfvertrouwen is ontzettend belangrijk voor een positief zelfbeeld. Met verschillende oefeningen stimuleer ik jou anders na te denken over situaties. Daarnaast zijn er een aantal thema’s die aanbod komen met een weerbaarheidstraining. Voorbeelden zijn: stress en spanning herkennen, gedachten herkennen en leren relativeren, persoonlijke kwaliteiten erkennen, omgaan met kritiek, leren ‘nee’ te zeggen en voor jezelf opkomen. Met mijn weerbaarheidstraining help ik jou met je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Zodat jij ‘nee’ kunt zeggen wanneer jouw grenzen worden overschreden.

Door een weerbaarheidstraining in Rotterdam een gezondere levensstijl

Met de weerbaarheidstraining die ik geef, help ik jou met een gezondere manier van leven. Ik help je jouw grenzen aan te geven en je zelfvertrouwen verder te ontwikkelen. Naast dat ik mij richt op een levensstijl met een goede mindset, help ik ook met lichamelijke doelen. Wil jij afvallen, sterker of fitter worden? Als personal trainer in Rotterdam help ik mensen met het bereiken van hun sportieve doelen. Dit doe ik met een persoonlijke aanpak die bij jou past. Wil jij je focussen op je conditie of juist je kracht? Wat jouw wensen ook zijn, ik help je bij het bereiken van jouw doelen.

Ben jij op zoek naar een personal trainer voor bedrijfsfitness in Rotterdam. Ook daarmee kan ik je helpen. Door mijn ervaring weet ik hoe ik groepslessen moet geven voor ieder niveau. Wil jij je collega’s uitdagen voor een uurtje zweten? Ik help jullie met het bereiken van jullie sportieve doelen! 

Menu