Weerbaarheidstraining

Mentaal groeien door fysieke inspanning

Kickboksen is de vechtsport waarbij je stoottechnieken én traptechnieken mag gebruiken. Het komt van oorsprong uit Japan, de Verenigde Staten en Thailand.

Kickboksen is niet per definitie een agressieve sport, maar het is wél een sport waar je jouw felle energie in kwijt kan. Duidelijke kaders. En binnen de kaders mag je de grens opzoeken en verleggen. Het is een uitstekende manier om jezelf fit te krijgen. Een total body-workout waarbij je alle spieren in het lichaam gebruikt. Je traint uithoudingsvermogen, coördinatie, spierkracht, snelheid en lenigheid.

De mentale component is bij vechtsporten erg belangrijk, de aard van de sport vergt je volledige aandacht. Vechtsporttraining is mindfulness-training. Verder werk je aan je zelfvertrouwen en aan het versterken van je focus.

Kickboksen doe je samen. Deze training is geschikt om als duo mee te doen. Alleen meedoen kan natuurlijk ook.

Redenen om contact op te nemen met weMove:

Je vindt vechtsport interessant en je wilt op jouw tempo kennis maken met de sport

Vechtsporttraining is een zeer effectieve allround training Je kunt het gebruiken om af te vallen of juist om strakke spieren te ontwikkelen

Je wilt je kinderen op een pedagogische en veilige manier vechtsport laten beoefenen

Als mens ben je ook weleens minder zeker van jezelf, door vechtsport te beoefenen versterk je jezelf lichamelijk en mentaal

Zet je felle energie om in beheerste technieken . Het lucht op!

Menu